Bemutatkozás

Honlapunk elkészítésének célja, hogy segítséget nyújtsunk Önnek cégünk megismerésében és a jövőben egy személyes találkozást követően partnereink között köszönthessük. Cégünk küldetése, hogy átfogóan, teljeskörűen segítse az Ön vállalkozását. Ügyfeleinkkel hosszútávú, biztonságos, tartós és baráti kapcsolat kialakítására törekszünk, megismerve és segítve igényeiket, céljaikat.

Cégünk 2005-ben alakult, tevékenységeink köre igen összetett, mint ahogyan azt a vállalkozás neve is tükrözi. Fő tevékenységünk a könyvelés, számviteli szolgáltatás, melyek mögött 25 éves gyakorlat áll. Cégünk elődje 2000-től egyéni vállalkozásként működött. Egyéni vállalkozók, Bt-k, Kft-k teljeskörű könyvelése, bérszámfejtése mellett cégünk az adóbevallások elkészítésével, komplett irodai szolgáltatásnyújtással is foglalkozik. Induló vállalkozások számára tanácsadói tevékenységet is végzünk.

Mindemellett 2009. november 16-án számítástechnikai üzletünket is megnyitottuk, ahol az informatikai eszközök, valamint kiegészítők széles skálája vár minden kedves vásárlót. Munkatársaink a komplett informatikai szerviz mellett rendszerfelügyeletet, karbantartást, hardver-, szoftver szaktanácsadást is nyújtanak. Cégünk tevékenységi körébe tartozik továbbá a hálózatépítés, biztonságtechnika, a távközléstechnikai eszközök telepítése, valamint a szoftverfejlesztés is.

Az általunk forgalmazott termékek, illetve szolgáltatások árai kialakításánál meghatározó a mindenkori piaci helyzet. Versenyképességünket azzal kívánjuk megőrizni, valamint növelni, hogy ügyfeleink számára minőségi terméket illetve szolgáltatást nyújtsunk a lehető legjobb áron. Cégünk célkitűzése továbbá a kis- és középvállalkozások megnyerése, valamint egy minél nagyobb ügyfélkör kialakítása, szolgáltatásaink kiterjesztése.

Szeretné adatait biztonságban tudni?