hardverszerviz2

Komplett informatikai szerviz

Szerviz-szolgáltatásunkkal teljes-körű megoldást nyújtunk asztali számítógépek, notebookok, nyomtatók és más meghibásodott, nem megfelelően működő informatikai eszközök javítására. 24-48 órán belül díjmentes bevizsgáljuk meghibásodott eszközeit és a javításra egyedi árajánlatot készítünk ügyfeleinknek.

Garanciális időn belül keletkezett meghibásodásokkal is forduljon hozzánk, az Ön érdekképviseletében szakértelemmel járunk el!

 

A beérkezett eszközök tesztelését és javításának elvégzését lehetőség szerint azonnal megkezdjük. A lehetségesnek vélt meghibásodott eszközökön a gyártók által javasolt diagnosztikai programokkal 0-24 órás hardver teszteket végzünk.

A diagnosztikai elemzést követően már pontosan be tudjuk azonosítani a meghibásodás okát. A hiba megállapítását követően egy pontos árajánlat formájában tájékoztatjuk ügyfelünket a javítás végleges költségeiről és annak várható időpontjáról. Belső raktárkészletünkből a hibás alkatrészek azonnali cseréjét biztosítani tudjuk.

Évtizedes szerviz tapasztalatunkra és ügyfeleink megelégedettségére alapozva az eszközök javítása során kizárólag minőségi alkatrészeket építünk be szervizünkben. Az alkatrészeket beépítés előtt, majd működés közben is teszteljük. A beépített hardver eszközökre a gyártók által meghatározott 12-24-36 hónap garancia biztosított.

how can we help you?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.