bg_1600

Rendszer karbantartás

Teljes-körű megoldást biztosítunk a vállalati informatikában!

Cégünk fő tevékenysége a rendszerkarbantartás szolgáltatások nyújtása a mikro-, a kis-, és a középvállalatok számára, a 3 –tól, a 30 számítógéppel rendelkező ügyfelekig bezárólag.

Ügyfeleink részére teljes-körű szolgáltatást nyújtunk a szerver felügyelettől kezdve a munkaállomások menedzselésén keresztül a felhasználói támogatásig. A rendszer-karbantartási feladatokon túl ügyfeleink egyedi igényeit is kiszolgáljuk, legyen szó hálózat építésről, a számítógéppark költöztetésről vagy hardver és szoftver beszerzésről.

Rendszerkarbantartásainkat az Önökkel kötött rendszer-karbantartási szerződésünkben rögzítettek szerint havi rendszerességgel, előre ütemezett helyszíni kiszállásokkal hajtjuk végre. A kiszállások során cége megbízott munkatársával előre egyeztetett-, és a havi karbantartás szerint ütemezett munkafolyamatainkat végezzük.

Telefonos és online ügyfélszolgálatunk segítségével a napi munkavégzése során felmerülő problémáit és az esetlegesen felmerülő hibákat szinte azonnal és díjmentesen orvosoljuk.

Consulting WP – we help companies assess their skills and choose a new direction which utilizes the talents of the team and resources most productively.

how can we help you?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.