Távoli felügyelet

informatikus-kepzes-01-1024x576

Távoli felügyelet

Teljes-körű megoldást biztosítunk a vállalati informatikában!

Cégünk fő tevékenysége a rendszerkarbantartás szolgáltatások nyújtása a mikro-, a kis-, és a középvállalatok számára, a 3 –tól, a 30 számítógéppel rendelkező ügyfelekig bezárólag.

Ügyfeleink részére teljes-körű szolgáltatást nyújtunk a szerver felügyelettől kezdve a munkaállomások menedzselésén keresztül a felhasználói támogatásig. A rendszer-karbantartási feladatokon túl ügyfeleink egyedi igényeit is kiszolgáljuk, legyen szó hálózat építésről, a számítógéppark költöztetésről vagy hardver és szoftver beszerzésről.

Rendszerkarbantartásainkat az Önökkel kötött rendszer-karbantartási szerződésünkben rögzítettek szerint havi rendszerességgel, előre ütemezett helyszíni kiszállásokkal hajtjuk végre. A kiszállások során cége megbízott munkatársával előre egyeztetett-, és a havi karbantartás szerint ütemezett munkafolyamatainkat végezzük.

Telefonos és online ügyfélszolgálatunk segítségével a napi munkavégzése során felmerülő problémáit és az esetlegesen felmerülő hibákat szinte azonnal és díjmentesen orvosoljuk.

how can we help you?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.